Προϊόντα οικιακής χρήσης

Τα υπολείμματα γάλακτος, κρέμας και χυμού είναι μόνο μερικές από τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι μητέρες στο πλύσιμο των βρεφικών ρούχων και στο καθάρισμα του σπιτιού. Χρειάζονται λοιπόν αποτελεσματικά προϊόντα καθαρισμού, χωρίς όμως πολλά χημικά!

Γι' αυτόν τον λόγο, η NUK ανέπτυξε μια ειδική σειρά προϊόντων οικιακής χρήσης: όλα τα προϊόντα μας περιέχουν συστατικά βασισμένα στη φύση, είναι ήπια και δερματολογικά ελεγμένα, ενώ ταυτόχρονα έχουν ισχυρή καθαριστική δράση.

Για τον καθαρισμό των μπιμπερό και όχι μόνο.

NUK Bottle Cleanser

NUK Υγρό καθαρισμού μπιμπερό: ήπιο αλλά αποτελεσματικό. 

Για τον αποτελεσματικό καθαρισμό των δύσκολων λεκέδων σε μπιμπερό, θηλές και θήλαστρα, αναπτύξαμε ειδικά το υγρό καθαρισμού μπιμπερό της NUK με βιοένζυμα που διασπούν τις πρωτεΐνες του γάλακτος. Απομακρύνει αξιόπιστα όλα τα κατάλοιπα από τα μπιμπερό και τα βρεφικά προϊόντα.

Περισσότερες πληροφορίες για το NUK Υγρό καθαρισμού μπιμπερό 

Πλύσιμο βρεφικών ρούχων

NUK Laundry Detergent

Σκληρό με τους λεκέδες, απαλό με το δέρμα του μωρού:
NUK Απορρυπαντικό ρούχων και Καθαριστικό λεκέδων. 

Υπολείμματα γάλακτος, φρούτων και αλεσμένων λαχανικών, λεκέδες από διαρροές πάνας – με το απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων NUK και το Καθαριστικό λεκέδων NUK μπορείτε να απολαμβάνετε και πάλι αστραφτερά καθαρά ρούχα. Και μάλιστα με συστατικά 100% βασισμένα στη φύση, χωρίς τη χρήση επιθετικών χημικών ουσιών.

Περισσότερες πληροφορίες για το NUK Απορρυπαντικό ρούχων

 

Περισσότερες πληροφορίες για το NUK Καθαριστικό λεκέδων

Καθαριστικά γενικής χρήσης

To NUK Household Cleaner

Καθαρισμός χωρίς έγνοια για όλα τα δάπεδα και τις επιφάνειες: NUK Καθαριστικό γενικής χρήσης και Σπρέι υγιεινής. 

Το μωρό σας μπουσουλάει στο πάτωμα, πιάνει ό,τι βρει μπροστά του και βάζει διάφορα αντικείμενα στο στόμα του – με το Καθαριστικό γενικής χρήσης NUK και το Σπρέι υγιεινής NUK κανένα πρόβλημα! Απομακρύνουν σκόνη, υπολείμματα τροφών και άλλους λεκέδες ήπια, αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Έτσι οι μικροί σας εξερευνητές είναι έτοιμοι για την επόμενη ανακάλυψή τους!

Περισσότερες πληροφορίες για το NUK Καθαριστικό γενικής χρήσης

 

Περισσότερες πληροφορίες για το NUK Σπρέι υγιεινής 

Συχνές ερωτήσεις προς τους ειδικούς σε θέματα υγιεινής

Experts interviewed about Household Detergents

Πρέπει να προσέχω περισσότερο την υγιεινή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου; Μήπως ένα «αποστειρωμένο» περιβάλλον δεν είναι ό,τι καλύτερο;  Μήπως πρέπει να αφήνω το παιδί μου να έρχεται σε επαφή με σκόνη και μικρόβια ώστε να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό του; 

Εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε όλες τις συχνές ερωτήσεις σας: μάθετε περισσότερα για τη σωστή υγιεινή σε ένα σπίτι με παιδιά από τον καθηγητή Δρ Bockmühl στο βίντεο που ακολουθεί!