Πιπίλα NUK Space

Επιτρέπει στην απαλή βρεφική επιδερμίδα να αναπνέει

Οι πιπίλες είναι συχνά πολύτιμοι βοηθοί, καθώς ηρεμούν τα μωρά και ικανοποιούν την έμφυτη ανάγκη τους για πιπίλισμα. Η Πιπίλα NUK Space είναι ιδιαίτερα απαλή με το ευαίσθητο δέρμα των μωρών. Οι εξαιρετικά φαρδιές οπές εξαερισμού εξασφαλίζουν μεγαλύτερη κυκλοφορία του αέρα κι έτσι επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει πιο αποτελεσματικά.

των μητέρων θα πρότειναν την πιπίλα NUK Space για μωρά με ευαίσθητο δέρμα σε άλλες μητέρες.*
* Ανεξάρτητη έρευνα αγοράς, 114 μητέρες, Γερμανία 2018

Έμπνευση από τη Μητέρα Φύση.

Κι όμως η Πιπίλα NUK Space προσφέρει πολύ περισσότερα: διαθέτει την καλύτερη θηλή NUK που σχεδιάστηκε ποτέ με το πρωτοποριακό σχήμα NUK. Είναι σχεδιασμένη με πρότυπο τη μητρική θηλή κατά το θηλασμό και εξασφαλίζει την υγιή στοματική ανάπτυξη του βρέφους. Εξάλλου, έχει αποδειχτεί ότι:

η θηλαστική κίνηση δεν είναι μόνο αναγκαία για την πρόσληψη τροφής, αλλά βοηθά και στην απόκτηση άλλων σημαντικών δεξιοτήτων.

Η αγάπη είναι παντού

Κατά τη θηλαστική κίνηση, τα βρέφη εξασκούν πολλούς μυς που είναι απαραίτητοι για να καταπίνουν, να μασούν και να μιλούν σωστά, καθώς μεγαλώνουν. Η Πιπίλα NUK Space έχει σχεδιαστεί με σχήμα τόσο επίπεδο και στενό, ώστε να ταιριάζει τέλεια στο βρεφικό στοματάκι, ενώ αφήνει ταυτόχρονα αρκετό χώρο, ώστε η γλώσσα να πραγματοποιεί τις φυσικές θηλαστικές κινήσεις ελεύθερα. Αυτό το επιβεβαιώνουν μαίες, παιδίατροι, ορθοδοντικοί* και μητέρες**.

Χωρίς σύγχυση θηλής

92% των μητέρων που θηλάζουν επιβεβαιώνουν ότι οι Πιπίλες NUK δεν επηρέασαν το θηλασμό.*

Εύκολη αποδοχή από τα μωρά

Οι Πιπίλες NUK έχουν οικεία αίσθηση και ταιριάζουν στα στοματάκια των μωρών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το 95% των μωρών τις αποδέχονται.*

Συνιστώνται από ορθοδοντικούς

100% των ορθοδοντικών επιβεβαιώνουν ότι οι νέες Πιπίλες NUK δεν προκαλούν κακή σύγκλιση των δοντιών ή της γνάθου.**

* Ανεξάρτητη έρευνα αγοράς, 307 μητέρες, Γερμανία 2017

** Ανεξάρτητη έρευνα αγοράς, 50 ορθοδοντικοί, Γερμανία 2017

Οι Πιπίλες NUK Space προσαρμόζονται στο μωρό σας και όχι το αντίστροφο.

Καθώς τα μωρά μεγαλώνουν, μεγαλώνουν και η γνάθος κι ο ουρανίσκος. Οι Πιπίλες NUK Space διατίθενται σε τρία διαφορετικά μεγέθη, ώστε να επιτυγχάνεται πάντα η τέλεια εφαρμογή.*

*Τα συνιστώμενα μεγέθη είναι ενδεικτικά και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την ατομική ανάπτυξη του παιδιού σας.

Όχι μόνο έχει τέλεια αίσθηση, αλλά και τέλεια εμφάνιση.

Η νέα Πιπίλα NUK Space δεν έχει κατακτήσει μόνο τους ειδικούς: το σχέδιό της έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα αγαπητό σε μικρούς και μεγάλους. Η ελαφριά αυτή πιπίλα με την ευάερη αίσθηση διατίθεται σε μια γκάμα αξιολάτρευτων σχεδίων. Διαλέξτε ανάμεσα στην τίγρη, το κοάλα, το αρκουδάκι, τη φάλαινα…ή αποκτήστε τες όλες!