„Είναι θαυμάσιο να μπορείς 
               
να αξιοποιείς τις εμπειρίες
                      των άλλων.“

NUK. Understanding Life.

Η σειρά συμβουλευτικών οδηγών της NUK

από εδώ μπορείτε να τους κατεβάσετε δωρεάν

Οδηγός της NUK για την εγκυμοσύνη PDF Icon

Επιθυμία μας είναι να αναπτύξετε από την αρχή τις γνώσεις και τη διαίσθησή σας σε σχέση με την εγκυμοσύνη σας.Ο οδηγός της NUK για την εγκυμοσύνη σάς συνοδεύει καθ’ όλη τη διάρκεια των 40 συναρπαστικών εβδομάδων της. Εδώ θα βρείτε συμβουλές σε θέματα που εκτείνονται από τις προληπτικές εξετάσεις έως τον τοκετό και τη λοχεία.Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να φορτώσετε τον οδηγό.

Οδηγός της NUK για την εγκυμοσύνη

Οδηγός της NUK για τον θηλασμό PDF Icon

Ο θηλασμός είναι ό,τι καλύτερο για εσάς και το παιδί σας. Στον οδηγό της NUK για τον θηλασμό θα βρείτε συμβουλές και προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε αυτό το θαύμα της φύσης μαζί με το παιδί σας. Μάθετε τα πάντα για το μητρικό γάλα, τους τρόπους θηλασμού και την καθημερινή διαδικασία θηλασμού στο σπίτι.Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να φορτώσετε τον οδηγό.

Οδηγός της NUK για τον θηλασμό

Οδηγός της NUK για τη διατροφή PDF Icon

Προκειμένου να παραμείνει η διατροφή του παιδιού σας φυσική και υγιεινή και μετά τον θηλασμό, στον οδηγό της της NUK για τη διατροφή συγκεντρώσαμε πολύτιμες συμβουλές που αφορούν τη διατροφή του μωρού κατά το πρώτο έτος της ζωής του. Τα θέματα εκτείνονται από το κατάλληλο βρεφικό γάλα σε σκόνη μέχρι συνταγές με τις οποίες μπορείτε να φτιάξετε εύκολα μόνοι σας κρέμες για το μωρό σας. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να φορτώσετε τον οδηγό.

Οδηγός της NUK για τη διατροφή

Οδηγός της NUK για την ανάπτυξη του στόματος και των δοντιών PDF Icon

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα χαρούμενο παιδικό χαμόγελο. Για να παραμείνει βέβαια έτσι, οι γονείς πρέπει να προσέξουν από την αρχή τη φροντίδα των δοντιών των παιδιών τους. Ο οδηγός της NUK για την ανάπτυξη του στόματος και των δοντιών εξηγεί τι είναι σημαντικό για την υγιή ανάπτυξη των δοντιών, της στοματικής κοιλότητας και των σιαγόνων.Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να φορτώσετε τον οδηγό.

Οδηγός της NUK για την ανάπτυξη του στόματος και των δοντιών

Σημείωση: Για να διαβάσετε τους οδηγούς της NUK (αρχεία PDF), χρειάζεστε το συμπληρωματικό πρόγραμμα Adobe Reader, που διατίθεται δωρεάν.

Εάν δεν έχετε ήδη εγκατεστημένο το Adobe Reader στον υπολογιστή σας, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από εδώ http://get.adobe.com/de/reader/.