„Αυτό το βρίσκουμε
         και οι δύο
    πραγματικά υπέροχο.“

 

 

NUK. Understanding Life.

Διεθνή βραβεία – Το μεγαλύτερο βραβείο μας είναι η εμπιστοσύνη σας

Τα προϊόντα NUK βοηθούν στην υγιή ανάπτυξη των παιδιών και κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα των γονιών. Αυτό το επιτυγχάνουν γιατί εφαρμόζουν ένα αυστηρό σύστημα διασφάλισης ποιότητας, το οποίο φροντίζει ώστε τα προϊόντα μας να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.Μόνο έτσι θα μπορούμε να απολαμβάνουμε και στο μέλλον της εμπιστοσύνης 

όλων εκείνων που προτιμούν καθημερινά τα προϊόντα μας σε όλον τον κόσμο. Οι διεθνείς μας διακρίσεις μαρτυρούν τις επιδόσεις μας σε σχέση με τον ανταγωνισμό και αποτελούν σημαντική επιβράβευση της δουλειάς μας. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για κάποια από τα διεθνή βραβεία και τις διακρίσεις μας.

Πρόσφατα βραβεία

Προϊόντα που βραβεύτηκαν πρόσφατα.

Τα προϊόντα NUK διατίθενται σε περισσότερες από 110 χώρες. Εδώ μπορείτε να δείτε ποια από αυτά τα προϊόντα απέσπασαν διακρίσεις το τελευταίο διάστημα και ποιες ήταν αυτές.

Βραβεία από καταναλωτές

Οι μητέρες θέλουν μόνο το καλύτερο για το παιδί τους.

Περισσότερο χαιρόμαστε για τα βραβεία που λαμβάνουμε από εκείνους για τους οποίους κατασκευάζονται τα προϊόντα μας, γιατί αυτή είναι η πραγματική απόδειξη εμπιστοσύνης. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για βραβεία από περιοδικά, προτάσεις καταναλωτών και έρευνες καταναλωτών.

Βραβεία από οργανώσεις καταναλωτών

Οι διαμορφωτές γνώμης αποφάσισαν.

Τα προϊόντα της NUK πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας και αυτό αναγνωρίζεται και από τους εκείνους που η γνώμη τους μετράει. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για διακρίσεις από τις σημαντικότερες οργανώσεις καταναλωτών. 

Βραβεία από θεσμικούς φορείς

Η υγεία είναι για εμάς ό,τι σημαντικότερο.

Η υγιής ανάπτυξη των παιδιών είναι για εμάς η μέγιστη προτεραιότητα – και τα προϊόντα της NUK πρέπει να συμβάλλουν διαρκώς σε αυτό. Τα πρόσφατα βραβεία από θεσμικούς φορείς, όπως η Ένωση Αλλεργικών ή το Ερευνητικό Ινστιτούτο για την Παιδική Διατροφή (FKE) του Ντόρτμουντ, δείχνουν ότι πετυχαίνουμε τον στόχο μας. 

Βραβευμένος σχεδιασμός

Έξυπνος σχεδιασμός για υγιή ανάπτυξη.

Όταν ο σχεδιασμός συνδυάζεται με τη λειτουργικότητα δεν κερδίζεις την προσοχή μόνο των πελατών αλλά και των κριτικών επιτροπών σχεδιασμού. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για διακρίσεις που έχει αποσπάσει η NUK για τον ιδιαίτερα επιτυχημένο σχεδιασμό των προϊόντων της.