Συστήματα ενδοεπικοινωνίας & ασφάλειαNUK. Understanding Life.

Συστήματα ενδοεπικοινωνίας & ασφάλεια

Σύστημα ενδοεπικοινωνίας Easy Control 200

Σύστημα ενδοεπικοινωνίας Easy Control 200

Το ιδανικό μοντέλο για νέους γονείς προσφέρει την ύψιστη δυνατή ασφάλεια και ποιότητα σε συνδυασμό με εξαιρετικά εύκολο χειρισμό. Το σύστημα ενδοεπικοινωνίας Easy Control έχει εμβέλεια έως 200 μέτρα, εξασφαλίζει απόλυτη προστασία από παρεμβολές και είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο χάρη στην ψηφιακή τεχνολογία FHSS.  

NUK Σύστημα ενδοεπικοινωνίας Eco Control

Σύστημα ενδοεπικοινωνίας Eco Control

Η βασική έκδοση με χαμηλές εκπομπές ακτινοβολίας και πρακτική λειτουργία συνομιλίας εξασφαλίζει 100% προστασία από παρεμβολές και, χάρη στη λειτουργία Full Eco Mode, εκπέμπει σήμα μόνο όταν το μωρό παράγει ήχους.

NUK Σύστημα ενδοεπικοινωνίας Eco Control plus

Σύστημα ενδοεπικοινωνίας Eco Control plus

Το σύστημα Eco Control plus με ρυθμιζόμενη εμβέλεια εξασφαλίζει επίσης 100% προστασία από τις παρεμβολές, καθώς και χαμηλές εκπομπές ακτινοβολίας. Ο αισθητήρας θερμοκρασίας, το φως νυκτός, τα νανουρίσματα και πολλές άλλες λειτουργίες χαρίζουν ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση.

NUK Σύστημα ενδοεπικοινωνίας Eco Control plus Video

Σύστημα ενδοεπικοινωνίας Eco Control plus Video

Χάρη στη μεγάλη έγχρωμη οθόνη του συστήματος μπορείτε εκτός από τους ήχους να παρακολουθείτε τις κινήσεις και τη θερμοκρασία στο παιδικό δωμάτιο. Η μονάδα ενδοεπικοινωνίας με το βίντεο εκπέμπει σήμα μόνο όταν το μωρό είναι ανήσυχο.

Shop By


5 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα
Φθίνουσα Ταξινόμηση

5 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα
Φθίνουσα Ταξινόμηση