Πιπίλες & αξεσουάρNUK. Understanding Life.

Πιπίλες & αξεσουάρ

Genius

Genius

Μικρότερο μέγεθος, υψηλή τεχνολογία: το φυσικό και ορθοδοντικό σχήμα της θηλής της πιπίλας είναι ακόμη πιο επίπεδο και η θηλή, χάρη στα ενσωματωμένα μαλακά κανάλια, είναι ακόμη πιο απαλή και εύκαμπτη. Διατίθεται και σε μέγεθος 0 για τα ιδιαίτερα ευαίσθητα νεογέννητα.

Freestyle

Freestyle

Η πιπίλα Freestyle —το νεότερο μέλος στην αντίστοιχη οικογένεια προϊόντων της NUK— χάρη στον έξυπνο αερισμό και τη μικρότερη επιφάνεια επαφής της είναι ιδιαίτερα φιλική στην επιδερμίδα*. Η κυρτή ασπίδα ανατομικού σχήματος εφάπτεται απόλυτα και φυσικά στο προσωπάκι του μωρού σας.

Trendline

Trendline

Με τρέντυ εμφάνιση και κουμπί για ασφαλές κράτημα: η πιπίλα Trendline της NUK διατίθεται σε πολλά διαφορετικά μοντέρνα χρώματα και σχέδια. Από τρέντυ παραστάσεις με τον Mickey έως τη Night & Day, που λάμπει στο σκοτάδι.

Classic

Classic

Διαχρονική ποιότητα: Οι πιπίλες Classic της NUK αποτελούν διαχρονικά μια καλή επιλογή. Με φυσικό και ορθοδοντικό σχήμα και μοντέρνα χρώματα και σχέδια, έχουν συντροφεύσει και συνεχίζουν να συντροφεύουν πολλές γενιές παιδιών.Είδη 1 εώς 20 από 41 στο σύνολο

ανά σελίδα
Φθίνουσα Ταξινόμηση
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 3

Είδη 1 εώς 20 από 41 στο σύνολο

ανά σελίδα
Φθίνουσα Ταξινόμηση
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 3

Είναι καλό να γνωρίζετε